Συνάντηση με Ναντ για τον Μοντανιέ

Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιζήτητος είναι ο Γάλλος προπονητής Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος κατά τα φαινόμενα αποτελεί υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 52χρονος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Ναντ.

Ο Βαλντεμάρ Κιτά, αφεντικό της Ναντ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μισέλ Ντε Ζακαριάν. Ο Κιτά, σύμφωνα με την έγκυρη L’ Equipe αναμένεται να έχει σήμερα, Παρασκευή, ραντεβού με τον πρώην τεχνικό της Ρεν.

Ο Μισέλ Ντε Ζακαριάν αποτέλεσε παρελθόν από τη Ναντ μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και αυτό σημαίνει πως ο Κιτά δεν θα προχωρήσει στην πρόσληψη προπονητή, χωρίς να υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο και μακροπρόθεσμο σχέδιο.

Αναμφίβολα, εάν και εφόσον το δημοσίευμα ισχύει στο εκατό τοις εκατό, τότε η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη ένα βήμα πίσω όσον αφορά στην περίπτωση του 52χρονου τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X