Ξεχωρίζουν τον Φιλίπ Μοντανιέ!

Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 52χρονος Γάλλος προπονητής της Ρεν είναι ο τεχνικός για τον οποίο γίνεται κουβέντα το τελευταίο διάστημα στα Σπάτα για λογαριασμό της ΑΕΚ

Μπορεί στην ΑΕΚ να δίνουν προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή στο αγωνιστικό κομμάτι και δη στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα ζητήματα που απασχολούν ενόψει της νέας σεζόν, δεν προχωρούν.

Με το σημαντικότερο να είναι βεβαίως αυτό του προπονητή, που θα αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ», στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού που ήρθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο και εξετάζεται σοβαρά.

Ο Μοντανιέ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004 αναλαμβάνοντας την Μπουλόν, στην οποία έμεινε για 5 χρόνια. Το 2009 συμφώνησε να οδηγήσει την Βαλενσιέν, με την οποία «έφτιαξε» το όνομά του ως προπονητής στη Γαλλία, οδηγώντας την στην πρώτη του χρονιά εκεί, στην 10η θέση του πρωταθλήματος. Που είναι η υψηλότερη που είχε καταλάβει ο σύλλογος, από το 1979!

Δύο χρόνια μετά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ισπανία για χάρη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Εκεί έκανε… πράγματα και θαύματα, αφού αποχώρησε δύο χρόνια αργότερα, παρά την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, αφήνοντας την Σοσιεδάδ 4η στο ισπανικό πρωτάθλημα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο, το οποίο τότε έκανε την ισπανική ομάδα να χαρακτηριστεί ως η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Παρά τις πιέσεις των Ισπανών, ο Μοντανιέ αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση που του έγινε και να επιστρέψει στη Γαλλία, για χάρη της Ρεν. Από την οποία αποχώρησε στα μέσα της σεζόν, έχοντας καταγράψει έναν τελικό Κυπέλλου Γαλλίας το 2014, που χάθηκε από την Γκινκάμπ. Να σημειωθεί πως ο Μοντανιέ στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα επιλέγει κατά βάση το 4-2-3-1, έχοντας ως εναλλακτικό πλάνο το 4-3-3.

Ο Μοντανιέ λοιπόν είναι μια περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας, με τους ιθύνοντες της «Ένωσης» να αξιολογούν με προσοχή τα χαρακτηριστικά του Γάλλου τεχνικού, που δείχνει να συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούν στην αγορά. Στην ΑΕΚ λοιπόν έχουν ανοίξει τον «φάκελο» του Γάλλου τεχνικού και τον μελετούν, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σύντομα και σε μια πρώτη, διερευνητική επαφή μαζί του, στο προσεχές διάστημα. Με την υπόθεσή του σίγουρα να ξεχωρίζει στη λίστα με τους προπονητές που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X