Μαυροειδής, το σημείο αναφοράς

«Πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»
Photo Credits: INTIME

Η σειρά με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ απαιτητική για την ΑΕΚ. Η Ένωση βρέθηκε από νωρίς σε πολύ δύσκολη θέση, όμως έχοντας μια πλειάδα λύσεων, αλλά και τον τρόπο να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση, πήρε την πρόκριση για την τετράδα, όπου πλέον, δίχως άγχος, ετοιμάζεται για τις «μάχες» με τον Ολυμπιακό.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης αρκετοί παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων, με τα 0/11 σουτ που κατέγραψε. Υπήρχε κι ένας, όμως, που πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση, συνεχίζοντας τις σταθερά καλές εμφανίσεις του στα φετινά Play off. Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους αριθμούς του να είναι αντάξιοι της ποιότητάς του.

Το… κοντέρ έγραψε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ για τον διεθνή σέντερ, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι, ενώ και στον τομέα των ριμπάουντ έκανε πολύ δουλειά, δείγμα της διάθεσης που είχε ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Ο «Μαύρο» εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του σε πολλές περιπτώσεις, κάτι το οποίο ετοιμάζεται να κάνει και στη σειρά με τους Πειραιώτες, στην οποία η ΑΕΚ θέλει να «σημαδέψει» τους ψηλούς του Ολυμπιακού, με σκοπό να τους βγάλει από νωρίς έξω από τα… νερά τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X