Ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, «κοιτάζει» Ολυμπιακό

Αυτό είναι το «κλειδί» του break
Photo Credits: INTIME

Η σειρά με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Κι αν η εκκίνησή της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, το φινάλε ήταν ιδανικό και έφερε την Βασίλισσα για πρώτη φορά έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Μόνο που οι βλέψεις δεν σταματούν εδώ από κανέναν.

Επόμενο… βήμα οι ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό. Μια σειρά αγώνων που έχει ξεκάθαρο φαβορί (Ολυμπιακό) και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Κυρίως, όμως, στο στρατόπεδο της Ένωσης, με την προετοιμασία να ξεκινά -άτυπα- από την Μεγάλη Πέμπτη (28/04) μία ημέρα, μετά τη νίκη με 61-54 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κοινώς, στην ΑΕΚ δεν θέλησαν να χάσουν καθόλου χρόνο και έχοντας ως στόχο οι παίκτες να μείνουν… ζεστοί υπήρξε προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του έχει καταρτιστεί, άλλωστε, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβαρυνθεί κανενός ο οργανισμός, αλλά και να μείνουν όλοι σε φόρμα. Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και το ρεπό της Κυριακής του Πάσχα (01/05), όπου άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους ενόψει της πρώτης «μάχης» με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (04/05, 18:00).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X