Προπονητής από το πάνω… ράφι

Προπονητής από το πάνω… ράφι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να αντικαταστήσουν τον Γκουστάβο Πογιέτ με έναν προπονητή υψηλού επιπέδου και προσδοκιών είναι στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ο «Δικέφαλος» είναι διατεθειμένος κινηθεί για τις περιπτώσεις των Μίροσλαβ Τζούκιτς και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο πρώτος, είναι 50 ετών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στις Βαγιαδολίδ, Βαλένθια και Κόρδοβα (σ.σ. τελευταίος του σύλλογος), ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Εθνική Σερβίας, την Κ21 και την Παρτιζάν.

Όσον αφορά στον δεύτερο, πρόσφατα αποχώρησε από τη Μίλαν, με τον 47χρονο να έχει περάσει κατά κύριο λόγο την προπονητική του καριέρα στην Ιταλία. Συγκεκριμένα έχει εργαστεί, πριν των «ροσονέρι», στις Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια, ενώ γι έναν χρόνο είχε καθίσει και στον πάγκο της Σερβίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X