Σε διπλό «ταμπλό» στα μεταγραφικά

Στιγμές από την γιορτή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες των γιορτών του Πάσχα αλλά και το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ, μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, φαίνεται πως προσφέρονται για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό από σήμερα κιόλας, οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα αναχωρήσουν για ξεχωριστούς προορισμούς στο εξωτερικό, αποκλειστικά για μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

Ο Μιλοβάνοβιτς θα αναχωρήσει σήμερα για τη Σερβία, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες για το πρωτάθλημα της χώρας του και να «τσεκάρει» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr ο «Μίλο» αναμένεται να δει το απόγευμα την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μπόρατς Τσάτσακ, με το βλέμμα του να είναι στραμμένο κυρίως στον Ντάρκο Ζόριτς, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Μπόρατς. Ο νεαρός Μαυροβούνιος που ανήκει στην ΑΕΚ είναι από τους κορυφαίους της Μπόρατς φέτος και ο Μιλοβάνοβιτς θέλει να «τσεκάρει» την εξέλιξή του, παρακολουθώντας τον από κοντά.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς υπάρχουν και ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς και οι οποίες έχουν τεθεί υπόψιν της Ένωσης. Με τον «Μίλο» να αξιολογεί τους εν λόγω παίκτες και να γεμίζει με σημειώσεις το μπλοκάκι του, στα πλαίσια του σκάουτινγκ της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να μείνει για λίγες μέρες στην πατρίδα του, παρακολουθώντας πιθανότατα και κάποιο παιχνίδι ακόμα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται πριν την επιστροφή του στη χώρα μας να επισκεφθεί και την Ολλανδία, για κάποια μεταγραφική υπόθεση που έχει εντοπίσει εκεί.

Από εκεί και πέρα, ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αναχωρεί σήμερα για την Αργεντινή, όπου θα μείνει για αρκετές μέρες, έχοντας επαφές για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Με τον Έκτορ Βιγιάλμπα, τον 22χρονο εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, να φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από την Αργεντινή. Χωρίς να είναι πάντως η μοναδική περίπτωση με την οποία θα καταπιαστεί ο αρχισκάουτερ της Ένωσης, αφού στην ατζέντα του υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες υποθέσεις, τις οποίες και θα προχωρήσει στο διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X