«Ευχαριστώ τα παιδιά»

«Ευχαριστώ τα παιδιά»
Photo Credits: INTIME

Στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, μετά από τη νίκη της ΑΕΚ με 61-54, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του.

Αρχικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του: «Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά από την ήττα μας στο Παλατάκι. Μετά από τις απουσίες που είχαμε, προσπαθήσαμε να έχουμε όσο καλύτερη παρουσία γινόταν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που προσπάθησαν πολύ. Παίξανε πολύ καλή άμυνα. Θα μπορούσαμε καλύτερα στην επίθεση. Ίσως έφταιγε η πίεση της ΑΕΚ, ίσως οι απουσίες να μεγάλωσαν τις αποστάσεις. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στην επόμενη φάση και καλή Ανάσταση σε εσάς. Ότι επιθυμεί ο καθένας με τις οικογένειες του. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ και το διοικητικό. Καλή τύχη στην ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για το αν η 7η σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ήταν η πιο δύσκολη λόγω της έλλειψης χημείας, ο Μαρκόπουλος σχολίασε: «Ναι. Αυτή η ομάδα δεν ήταν αυτή που θέλαμε να είναι. Δεν είναι τόσο η χημεία, όσο το ότι είχαμε συνεχώς πολλές απουσίες με παίκτες και δεν μπορούσαμε να δέσουμε την ομάδα μας. Ήταν έξω για 1,5 μήνα ο Βασιλειάδης και ο Σχορτσανίτης. Στην αρχή της χρονιάς είχαμε και τον Μαργαρίτη. Τώρα στα δύσκολα, απουσίασε και ο Τσόχλας. Αυτές οι λεπτομέρειες έφεραν διαφορετική εικόνα από αυτή που είχαμε στο μυαλό μας».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έπαιξαν ρόλο οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας, που ήταν 17-2 υπέρ της ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Σίγουρα τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ένας σημαντικός παράγοντας. Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες. Έτσι είναι το μπάσκετ».

«Χάσαμε την ευκαιρία μας»

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος αναλυτικά τόνισε τα ακόλουθα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Νομίζω ότι χάσαμε την ευκαιρία μας σε αυτή την σειρά για να προκριθούμε στα ημιτελικά. Κάποια πράγματα που δείξαμε ότι δεν μπορούμε να χειριστούμε σωστά όλη την χρονιά, συνέβησαν και στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε και κάποια προβλήματα σημαντικά. Ο Βασιλειάδης, ο Σχορτσανίτης και ο Τσόχλας δεν αγωνίστηκαν. Απουσίες που ήταν πολύ σημαντικές σε σειρές σαν και αυτές και ειδικά με αντιπάλους σαν την ΑΕΚ.

Παρά τα προβλήματα, νομίζω ότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και το δείξαμε, ειδικά στην άμυνα. Είχαμε προβλήματα στα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου. Για λόγους που είναι κατανοητοί δεν καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλά επιθετικά και χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να πω στο τέλος της σεζόν ότι είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που καταβάλαμε και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στην σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X