MLS καλεί Βιγιάλμπα...

MLS καλεί Βιγιάλμπα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα να δούμε τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο να ταξιδεύει για την Αργεντινή προκειμένου ν’ ανιχνεύσει την αγορά της πατρίδας του και ενδεχομένως να ξεκινήσει επαφές για την περίπτωση του Τίτο Βιγιάλμπα, όμως η ΑΕΚ δεν φαίνεται να είναι η μόνη παίκτρια στη μάχη για την απόκτησή του.

Ο 21χρονος άσος λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής αυτή τη στιγμή και δεν αργεί η ώρα που θα ξεσπάσει ένας… χαμός από φήμες σχετικά με την μετακίνησή του από τη Σαν Λορέντσο. Ιδίως οι ομάδες που προχωρούν σε σκάουτινγκ σε τέτοιες ηλικίες, σπεύδουν από νωρίς να εκφράσουν το ενδιαφέρουν τους, προκειμένου να προλάβουν την κατακόρυφη αύξηση της τιμής που προκαλεί η ζήτηση.

Κατά τα φαινόμενα πάντως, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παραμείνει ως η μοναδική ομάδα που θα εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 21χρονο εξτρέμ. Πριν από μερικούς μήνες οι Σιάτλ Σάουντερς είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Τίτο Βιγιάλμπα, χωρίς να προχωρήσει όμως η όλη διαδικασία. Στα δημοσιογραφικά γραφεία της Αργεντινής, το όνομα της ομάδας του MLS συνεχίζει να παίζει, πιο έντονα από ποτέ, καθώς στο Σιάτλ υπάρχει η σκέψη να γίνουν πραγματικές μεταγραφές ελπιδοφόρων παικτών παρά παικτών βετεράνων, αναγνωρισμένων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Για την ώρα πάντως, δεν διαφαίνεται κάποια διάθεση από την πλευρά του παίκτη να κάνει μία τέτοια επιλογή, καθώς όντας κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, οι δυνατές προκλήσεις είναι κάτι που τον… ιντριγκάρει. Σαφέστατα για να ικανοποιήσει τέτοιες επιθυμίες και φιλοδοξίες, μόνο ο δρόμος της Ευρώπης μπορεί να τον ωφελήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X