Αγοράζει ομάδες σε φούτσαλ και ράγκμπι ο Ολυμπιακός

Αγοράζει ομάδες σε φούτσαλ και ράγκμπι ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε τμήμα γυναικείου μπάσκετ ως το καλοκαίρι του 2015. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν και προχώρησαν την συγχώνευση με την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού και κάπως έτσι «γεννήθηκε» η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων». Μία ομάδα, που έμελλε να πρωταγωνιστήσει στην τρέχουσα σεζόν κατακτώντας αήττητη το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Και επειδή λένε πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «μεγαλώσει» και να αποκτήσει «ζωή» σε ακόμα δύο τμήματα: στο futsal και το rugby!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο futsal (ποδόσφαιρο σάλας) ο Ολυμπιακός «τρέχει» την απόκτηση της ομάδας Αθήνα ’90. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ομάδα futsal, η οποία ιδρύθηκε το 1990, έχει έδρα στην Κηφισιά και «πρωταγωνιστεί» εντός συνόρων.

Η Αθήνα ’90 είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο ελληνικό futsal, έχει στην τροπαιοθήκή της τους περισσότερους τίτλους (έχει κατακτήσει τους 10 τελευταίους) και στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στον τελικό των play off, όπου αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα και προηγείται στη σειρά 1-0. Οι εξελίξεις, μάλιστα, αναμένεται να «τρέξουν» πολύ άμεσα, καθώς θα πρέπει να δηλωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Πλην του futsal, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει τα «δίχτυα» του και στο rugby. Και οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα «ανοίξουν» και αυτό το τμήμα «απορροφώντας» δύο ομάδες: τον Προμηθέα Ρέντη και της ΑΕΚ Κοκκινιάς.

Η ΑΕΚ Κοκκινιάς φοράει «κιτρινόμαυρα» και έχει έδρα τη Νίκαια. Ιδρύθηκε το 1977 και το 2015 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Σε ό,τι αφορά τον Προμηθέα είναι η πρώτη ομάδα που έπαιξε στην Ελλάδα αμιγώς Ράγκμπυ Λιγκ και το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Και αν για την Αθήνα ’90 η συλλογή τίτλων είναι… ρουτίνα, οι δύο ομάδες rugby λογικά θα «απογειωθούν» με τα νέα δεδομένα, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζει εποχές οικονομικής «άνεσης» και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα συγκριτικά με τους αντιπάλους του.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X