"Βάλτε στο μυαλό σας, ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο"

"Βάλτε στο μυαλό σας, ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού ημιτελικού στο Περιστέρι, ο Στέλιος Μανωλάς  και αγκάλιασε τους παίκτες του  και τους έδωσε συγχαρητήρια. Όμως για τον τεχνικό της ΑΕΚ, ήδη από σήμερα το πρωί, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό, εκτός από τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Και φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Μανωλάς ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως το πρώτο που πρέπει να γίνει, είναι οι ποδοσφαιριστές του να πιστέψουν στη νίκη. Να βάλουν καλά στο μυαλό τους, πως μπορούν να κατακτήσουν το κύπελλο. Και αυτό τους είπε και σήμερα στα αποδυτήρια στα Σπάτα.

“Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό. Το αξίζατε. Το κύπελλο είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος θεσμός στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ το έχει κατακτήσει ήδη πολλές φορές. Και μπορεί να το ξανακάνει. Αυτό να το βάλετε πολύ καλά από τώρα μέσα σας. Από τώρα να βάλετε στο μυαλό σας, πως μπορείτε να κερδίσετε το κύπελλο. Από τώρα δουλεύουμε γι αυτό το κύπελλο. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά φέτος και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αλλά το σημαντικό είναι να βάλετε από τώρα μέσα σας και να το  πιστέψετε πως μπορείτε να πάρετε  αυτό το κύπελλο” τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Μανωλάς στους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X