Ατυχία και διαιτησία της στέρησαν τον τελικό (VIDEO)

Ατυχία και διαιτησία της στέρησαν τον τελικό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και κατάφερε να ισοφαρίσει την εντός έδρας ήττα με 1-0, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 2004-2005, εν τούτοις η ΑΕΚ λύγισε στην παράταση του «Καραϊσκάκης» μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια.

Η «Ένωση» μία εβδομάδα νωρίτερα είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που είχε πέντε δοκάρια. Η ατυχία όμως δεν σταμάτησε στο Μαρούσι, καθώς συνεχίστηκε και στο φαληρικό γήπεδο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 42’ είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Μία παράταση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν ο πρώτος επόπτης στο 66’ δεν έκοβε τον Σοάρες με ανύπαρκτο οφσάιντ την ώρα που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Νικοπολίδη, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα ο διαιτητής Καρατζάς είχε αποβάλλει τον Σέζαρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ πάλεψε με το αριθμητικό της μειονέκτημα, όμως στην παράταση ένα λάθος έφερε ουσιαστικά τον αποκλεισμό. Στο 6ο λεπτό της παράτασης στην προσπάθειά του να διώξει ο Μόρας το σουτ του Καστίγιο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη (1-1). Με παίκτη λιγότερα για όλο αυτό το διάστημα και με την ψυχολογία στα… τάρταρα μοιραία ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Οκκά στο 118’.

Να σημειώσουμε ότι 3.000 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ είχαν στήσει το δικό τους… πάρτι στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X