Η «Βασίλισσα» στην Ευρωκλινική Παίδων (ΦΩΤΟ)

Η «Βασίλισσα» στην Ευρωκλινική Παίδων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι Μαρκ Κάρτερ, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Τσαλμπούρης, επισκέφτηκαν την Ευρωκλινική και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής: «Η Ευρωκλινική Αθηνών αποτελεί Χορηγό – Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή της ΑΕΚ Β.C.

Στο πλαίσιο αυτό και η επίσκεψη αντιπροσωπείας των αθλητών της «Βασίλισσας» στην Ευρωκλινική Παίδων.

Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν σήμερα (26/04) στο κτήριο της οδού Λεμεσού 39, οι Δημήτρης Κατσίβελης και Μαρκ Κάρτερ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά τις εξαιρετικές υπηρεσίες, που προσφέρει το προσωπικό της Ευρωκλινικής. Οι δύο αθλητές μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, που νοσηλεύονται. Μαζί τους και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, μέλος και της ομάδας Νέων της ΑΕΚ.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, οι καταξιωμένοι ιατροί της και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους με ευαισθησία και αγάπη σε περισσότερα από 45.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και σε περισσότερα από 260.000 παιδιά που έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως ενδεικτικά είναι το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.α. Τέλος έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X