Το μέλλον της ΑΕΚ ψήφισε τον MVP του

Το μέλλον της ΑΕΚ ψήφισε τον MVP του
Photo Credits: INTIME

Η φετινή σεζόν είναι πολύ πετυχημένη για τις ακαδημίες της ΑΕΚ, καθώς οι Έφηβοι εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, ενώ οι Νέοι ετοιμάζονται για το Final Four των Νέων.

Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες του Βαγγέλη Τσεπέλη επέλεξαν τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν, αλλά και το «κλειδί» της επιτυχίας. Πρώτος στις προτιμήσεις ήταν ο Νίκος Καμαριανός με 6 ψήφους, ενώ δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Μωραϊτης με 2 ψήφους. Μάλιστα, ο δεύτερος ψήφισε κι αυτός με την σειρά του τον Καμαριανο!

Οι επιλογές:

Δημήτρης Μωραϊτης: «Η σκληρή δουλειά, η καλή χημεία και το κλίμα. MVP o Kαμαριανός».

Νίκος Καμαριανός: «H καλή προσπάθεια έδωσε το αποτέλεσμα. MVP δεν υπάρχει. Aφοσίωση και πιστεύω ότι θα κερδίσω κάτι από το μπάσκετ».

Θοδωρής Τσιαμπάς: «Γίναμε μία ομάδα. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και δεν δυσκολευτήκαμε πολύ να καταφέρουμε τον στόχο. ΜVP o Mωραϊτης».

Φώτης Γεωργίου: «Η ομαδική δουλειά, όλοι συνεργαζόμασταν άριστα και ακόμα και στις ήττες ήμασταν ενωμένοι. Όλοι μας ΜVP».

Χρήστος Τάφα: «Οι πολλές ώρες στο γήπεδο, η σκληρή προπόνηση και η ομαδικοτήτα που μας διακατείχε. MVP o Kαμαριανός. Το μέλλον είναι δικό μας».

Αντώνης Πρόφκα: «H σκληρή δουλειά και ότι μείναμε ενωμένοι. MVP o Mωραϊτης».

Θοδωρής Τσακιρίδης: «Η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός».

Σπύρος Παπαγιαννόπουλος: «Oι σκληρές προπονήσεις και η ομαδικότητα. MVP ο Καμαριανός. Αβέβαιο το μέλλον προσπάθεια και βλέπουμε».

Σωτήρης Χρηστάκος: «H σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός».

Αλέξανδρος Κουβελάς: «Σκληρή δουλειά. Γίναμε ομάδα και μέσα από αυτό κερδίσαμε την άνοδο. Καμαριανός. Δουλειά και βλέπουμε. MVP ο Καμαριανός»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X