Πανικός στο καθεστώς της ΕΠΟ, τα έχουν χαμένα!

Ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποια βασικά πράγματα, κάποιες βασικές αρχές πρέπει να ακολουθούνται σε θέματα εκλογικών διαδικασιών. Αυτός είναι ο κανόνας. Ας πούμε ότι υπάρχει ένας πρόεδρος ο οποίος θέλει να διαχωρίσει την θέση του και να πάει από την άλλη πλευρά. Δικαίωμα του είναι. Στο λέει μια φορά πριν από καιρό. Τον αγνοείς. Στο ξαναλέει δεύτερη φορά. Πάλι τον αγνοείς. Σκέφτεσαι με κουτοπονηριά. “Ας κάνω ότι δεν τον βλέπω που μιλάει με άλλους” λες. Στο λέει για τρίτη φορά και στο επιβεβαιώνουν καμία δεκαριά φίλιες Ενώσεις αλλά και απέναντι που έχουν μιλήσει μαζί του.

Σου λένε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. “Είναι 100% με τους άλλους”.

Τότε αποφασίζεις να στείλεις κάποιον να του μιλήσει. Να τον ψήσει. Και ποιον στέλνεις ρε φίλε; Αυτόν που κατηγορείς ότι ήδη τα έχει βρει με τους απέναντι; Ότι τα έχει βρει με τον Σάββα; Τι περιμένεις να βγει από αυτή την συνάντηση; Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο απατημένος σύζυγος, στέλνει να μαζέψει τη γυναίκα του, τον γκόμενο της!!! Γίνονται αυτά τα πράγματα; Πανικός διαφαίνεται, αδυναμία να ελέγξουν τα όσα συμβαίνουν.

Δυο Ενώσεις λένε ότι έκλεισαν στην εκδήλωση του ΠΑΟΚ. Λάθος. Μια έκλεισε. Η μία δηλαδή επιβεβαίωσε, ότι έχει κλείσει εδώ και καιρό. Η άλλη όχι. Δεν πήγε στον Ιβαν. Λάθος ενημέρωση λοιπόν. Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Εκτός και αν όταν λένε για δύο, εννοούν δύο συμφωνίες. Ε, τότε ναι, δύο συμφωνίες, έγιναν μέσω Ιβαν. Μία Ενωση και ένα πρόσωπο.

ΥΓ: Πόσες ενώσεις επηρεάζει ο Βούρβαχης; Μία, δύο ή τρεις;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X