Γκολ και θέαμα στη Νεάπολη, έβγαλε... μάτια ο Κοπιτσής (ΦΩΤΟ)

Γκολ και θέαμα στη Νεάπολη, έβγαλε... μάτια ο Κοπιτσής (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παραδοσιακός, πλέον, αγώνας των Παλαιμάχων του Ιωνικού με τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ, έκλεψε την παράσταση στο γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκαια, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τιμάται ως επίσημος προσκεκλημμένος

Η ομάδα της ΑΕΚ βγήκε νικήτρια από αυτή την εντυπωσιακή μάχη, με τον Χάρη Κοπιτσή να θυμάται την ποδοσφαιρική του καριέρα και να προσφέρει θέαμα στους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάσει από αυτή τη μικρή, με μεγάλο νόημα όμως γιορτή. Τόσο η ομάδα του Ιωνικού όσο και της ΑΕΚ τον βράβευσαν για την προσφορά του, με δεδομένο πως ο «Τίγρης» έχει συνεισφέρει παραγοντικά και στις δύο ομάδες.

Παράλληλα μία μικρή γιορτή, στο πλαίσιο της υπενθύμισης των χαμένων πατρίδων του προσφυγικού Ελληνισμού, έλαβε χώρα, με την Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού να κλέβουν την παράσταση με τις παραδοσιακές χορογραφίες.

Δείτε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα, όπως αυτό απεικονίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X