Ο ήρωας των 25.000 ευρώ!

Ο ήρωας των 25.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ημέρες ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει την τιμητική του. Και όχι άδικα. Ο Βόσνιος ήταν ο παίκτης-κλειδί της μεγάλης νίκης στην Πυλαία, κόντρα στον ΠΑΟΚ (59-68), η οποία έφερε τη σειρά των Play off στην απόλυτη ισορροπία, με ένα παιχνίδι να απομένει για το ποια ομάδα θα προκριθεί στην τετράδα της Post season.

Φυσικά, για να φτάσει ως εδώ ο «Μίλο» δεν πέρασε και… λίγα. Κάθε άλλο! Δούλεψε πάρα πολύ όλα αυτά τα δύο χρόνια και βελτίωσε πάρα πολύ το παιχνίδι του .Και σε μια ΑΕΚ της οποίας το ρόστερ ξεχειλίζει λύσεων και ποιότητας, είναι ένας από τους παίκτες σημείο αναφοράς τη φετινή σεζόν. Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που ήρθε λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2014-15 και κατάφερε να καθιερωθεί όσο λίγοι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βόσνιος φόργουορντ. ο οποίος είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ήρθε στην Ελλάδα με συμβόλαιο 25.000 ευρώ! Αυτό, για τα δεδομένα της περσινής σεζόν, ήταν το δεύτερο πιο υψηλό, μετά από αυτό του Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος αμείβεται με 40 χιλιάδες το χρόνο.

Δύο χρόνια αργότερα, όμως, τα 25 χιλιάρικα του Μιλόσεβιτς έχουν πιάσει τόπο -και με το παραπάνω- μιας και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, δείγμα της ποιότητάς του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X