Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Έφερα στην ΑΕΚ τον Μιλόσεβιτς γιατί δίνει λύσεις-απαντήσεις»

Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Έφερα στην ΑΕΚ τον Μιλόσεβιτς γιατί δίνει λύσεις-απαντήσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πιο κρίσιμο-καθοριστικό παιχνίδι της σεζόν. Στην Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Βόσνιος φόργουορντ ήταν εντυπωσιακός, αποτελώντας το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας στη μεγάλη νίκη με 59-68.

Ο «Μίλο» κατάγραψε νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, αντάξια των απαιτήσεων του αγώνα. Βέβαια, για όσους ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός ΑΕΚ ήξεραν πως ο διεθνής άσος θα ήταν… συνεπής στο ραντεβού. Η πρόοδος και η εξέλιξή του, άλλωστε, τα 2 χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, είναι εντυπωσιακή.

Έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του όλο αυτό το διάστημα. Σε τέτοιο σημείο, ώστε στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της σεζόν, για την Βασίλισσα, να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έφερε τον Μιλόσεβιτς στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, προπονητής της ομάδας από το 2012 μέχρι την έναρξη της σεζόν 2014-15, μιλάει για το πώς προέβη στην κίνηση απόκτησης του Βόσνιυο και αναλύει τα δυνατά σημεία του.

«Ο Μίλαν είναι ένας αθλητής ομάδας. Δουλεύει πάντα στο 100%, γεγονός που, σε συνδυασμό με το πάθος κ το δυναμισμό που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του και την έφεσή του στο ριμπάουντ, τον καθιστά μια από τις πολυτιμότερες μονάδες στο ρόστερ της ομάδας του. Αποδίδει τόσο επιθετικά όσο κ αμυντικά κ στις δυο θέσεις του forward, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί κ στη θέση 5, σε ειδικές καταστάσεις χαμηλότερων σχημάτων προσφέροντας λύσεις και απαντήσεις σε σχετικούς προβληματισμούς ενός τεχνικού επιτελείου.

Μπορεί να μαρκάρει αποτελεσματικά από guard μέχρι κ ελαφρύ 5αρι, ενώ επιθετικά μπορεί να εκφραστεί με διαφορετικούς τρόπους. Ο Μίλος είχε συμφωνήσει προφορικά κ συμμετείχε στην προετοιμασία του Πανιωνίου τη σεζόν 14-15, πριν αποφασιστεί η διοικητική και αγωνιστική ανανέωση του. Όταν αυτό συνέβη, κ με παραίνεση του φίλου Βαγγέλη Μάγειρα, ο οποίος συνεργάστηκε τότε με τον Μίλαν ως Β’ προπονητής, εισηγήθηκα την απόκτηση του», ήταν τα λόγια του νεαρού προπονητή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X