Πογιέτ: «Δεν είχα ποτέ πρόταση να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο πήχης ψηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τοποθετήσεις του τον θεώρησε υπαίτιο για το «διαζύγιο», αλλά ο ίδιος με σημερινές δηλώσεις του βγαίνει στην… αντεπίθεση.

Ο Ουρουγουανός στην «Sun» αναφέρει το χαμηλό μπάτζετ της ΑΕΚ αλλά και το ότι δεν είχε ποτέ πρόταση στα χέρια του από την Ενωση. «Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ για να μείνω. Περίμενα αρκετό καιρό. Η προτεραιότητά μου ήταν να μείνω, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Έκανα το ίδιο με τον Γιούργκεν Κλοπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον και τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν και είπα ότι θα φύγω το καλοκαίρι. Η Μπορούσα και η Μπάγερν μπορούσαν να το αποδεχθούν, κάποιοι άλλοι όχι.

Η ομάδα είχε μπάτζετ 4 εκατ. λίρες, τρεις και τέσσερις φορές μικρότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που τερμάτισαν πίσω μας. Ήταν επώδυνο, δεν είχαν ποτέ συγκεκριμένη πρόταση να μείνω. Ήταν δικαίωμά τους να μη μου κάνουν προσφορά. Αλλά κι εμένα είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω το μέλλον μου». Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είπε: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία ή να πάω στην Ισπανία. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X