Κατσίβελης στο enwsi.gr: «Με την ίδια ενέργεια για την πρόκριση»

Κατσίβελης στο enwsi.gr: «Με την ίδια ενέργεια για την πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Το 1-1 έγινε για την ΑΕΚ, όμως κανείς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν εφησυχάζει ενόψει της -δύσκολης- συνέχειας. Το break της Θεσσαλονίκης δεν χάρισε την πρόκριση στην Ένωση, κάτι που γνωρίζουν άπαντες και για το λόγο αυτό προετοιμάζονται πυρετωδώς για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, την Μεγάλη Τετάρτη (27/04, 18:45).

Ανάμεσα στους παίκτες που ετοιμάζονται πυρετωδώς είναι και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο διεθνής γκαρντ πραγματοποίησε πολύ μεστή εμφάνιση, δίνοντας πολύτιμες λύσεις τόσο με τα μακρινά σουτ, όσο και με την άμυνά του πάνω στον Χάτσερ, πάνω στον οποίο τα πήγε περίφημα.

Ο άσος της Βασίλισσας μίλησε στο enwsi.gr για το σημαντικό βήμα της ομάδας, με το break στο «PAOK Sports Arena», επισημαίνει πως ακόμα όλα παραμένουν ρευστά και εξηγεί γιατί το τρίτο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με το δεύτερο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της Βασίλισσας: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν… βιαστήκαμε να κερδίσουμε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό φαίνεται από την άμυνά μας. Μια επιθετική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ την κρατήσαμε στους 59 πόντους».

Σε αρκετές περιπτώσεις φέτος η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην…. πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Βλέπετε, αρκετά από τα ντέρμπι κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, εις βάρος της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς. Όπως φάνηκε στην Πυλαία, όμως, αυτό δημιούργησε ισχυρό κίνητρο. «Σίγουρα είναι κίνητρο όταν φτάνεις τόσο κοντά και δεν έχεις πάρει μια μεγάλη νίκη. Τώρα ξέραμε πως ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και δεν είχαμε άλλα περιθώρια να κάνουμε το ίδιο λάθος και αντιδράσαμε, αυτό έχει σημασία. Τώρα πάμε στο τρίτο παιχνίδι με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση για την πρόκριση».

Κλείνοντας, σχετικά με τον παράγοντα ενέργεια και εάν θα πρέπει να περιμένουμε να βρεθεί στα ίδια επίπεδα ξεκαθάρισε πως «αυτό θα προσπαθήσουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα. Θα δει το παιχνίδι αυτό και θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, αλλά θα πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια συγκέντρωση για 40 λεπτά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X