Επιστροφή στην κορυφή με χατ τρικ του Βασιλομπίλαρου (VIDEO)

Επιστροφή στην κορυφή με χατ τρικ του Βασιλομπίλαρου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού μία μέρα πριν στην Εδεσσα, ανακατέλαβε την κορυφή πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και δεν έπεσε ποτέ από αυτήν. Η Ενωση υποδεχόταν τον Απόλλωνα και η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν κατάμεστη στην αναμονή του προσπεράσματος.

Το πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις και την αστοχία των «κιτρινόμαυρων», έληξε χωρίς σκορ. Ωστόσο, στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον «Δικέφαλο» να έχει για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητριάδη που… ξελάσπωσε την ΑΕΚ σκοράροντας τρις.

Με το τέλος της 29ης… στροφής η ΑΕΚ «σκαρφάλωσε» στην κορυφή εκμεταλλευόμενη την «γκέλα» του Παναθηναϊκού με τη διαφορά τους να είναι μόλις στον έναν βαθμό (66-65). Η «Ένωση» παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι το φινάλε φτάνοντας στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, ο Δημητριάδης στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α’ Εθνικής με 33 τέρματα κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X