Δεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι

Δεν υπάρχουν εμείς και οι άλλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα; Δεν πρόλαβε να αλλάξει προπονητή η ομάδα και ξαφνικά στο μυαλό κάποιων τα αποδυτήρια χωρίστηκαν στα δύο. Οι Ελληνες και οι ξένοι, οι καλοί και οι κακοί, οι ριγμένοι και οι αγαπημένοι του Πογιέτ, οι εκλεκτοί και οι κομμένοι του Μανωλά. Και βέβαια, η κλασική σπέκουλα που επιχειρεί να βάλει φυτιλιές και να διαλύσει το κλίμα. Στην ΑΕΚ θα φτάσει να…ποινικοποιηθεί το δικαίωμα του προπονητή να επιλέγει. Ειδικά τώρα μάλιστα, που στα ματς του κυπέλλου είχε και περιορισμούς με την παρουσία δύο νέων στην 18άδα.

Ο Μανωλάς είπε από την πρώτη στιγμή σε όλους πως τους υπολογίζει για τη συνέχεια και αυτό θα κάνει στη σειρά των πλέι οφ. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν οι παίκτες και οι συμβουλάτορες τους είναι πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Ολοι θα πάρουν ευκαιρίες και θα δείξουν τη χρησιμότητα τους. Θα παίξει και ο Αρθο, θα παίξει και ο Πλατέλλας, θα παίξει και ο Τζανετόπουλος, όπως χρησιμοποιήθηκε και ο Κορδέρο.

Αρκεί, να συμπεριφέρονται με σεβασμό προς τα πρόσωπα και την ιστορία της ομάδας και να μη δείχνουν απρέπεια, όπως έκανε προχθές ο Κορδέρο. Οσο σεβασμός υπάρχει στην παρουσία και την ιστορία που έχει ο Ισπανός στην ομάδα, άλλη τόση – και περισσότερη – θα πρέπει να δείχνει εκείνος απέναντι στην ΑΕΚ και σε θεσμούς, όπως είναι ο προπονητής της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X