Εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας ο Κορδέρο!

Η επιστροφή του Ισπανού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισοδιακή ήταν η προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, καθώς ένα συμβάν που έλαβε χώρα στο προπονητικό της ΑΕΚ έφερε εκτός ομάδας, μέχρι νεωτέρας, τον Μιγκέλ Κορδέρο! Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια μιας άσκησης ο Ισπανός αντιμίλησε και σύμφωνα με κάποιες πηγές, εξύβρισε κιόλας τον Στέλιο Μανωλά, με τους δυο τους να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Ο Κορδέρο μάλιστα σήμερα προπονήθηκε μόνος του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και όχι εκείνο των υπολοίπων, με το θέμα του να πηγαίνει πλέον στη διοίκηση. Μετά την προπόνηση ο Μανωλάς μίλησε με τον Ισπανό μέσο, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να τονίζει στον Κορδέρο πως θα πρέπει να ζητήσει πρώτα συγνώμη από την ομάδα και όχι από τον ίδιο, για τη συμπεριφορά του, ώστε να θεωρηθεί ξανά μέλος της. Για το όλο θέμα έχει ενημερωθεί και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που αναμένεται να συζητήσει με τον Κορδέρο ώστε να ξεκαθαριστεί το πως θα τελειώσει το ζήτημα που προέκυψε. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός του Κορδέρο από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είχε προαποφασιστεί και δεν έπαιξε ρόλο το επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες. Με τον Μανωλά να μην υπολογίζει έτσι κι αλλιώς στον Ισπανό, για το εν λόγω παιχνίδι. Θεωρώντας πως στο συγκεκριμένο ματς θα έπρεπε να έχει περισσότερες εναλλακτικές για άλλες θέσεις και όχι για τον άξονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X