Αν δεν κέρδιζαν, δεν θα έφευγαν από το γήπεδο!

Αν δεν κέρδιζαν, δεν θα έφευγαν από το γήπεδο!
Photo Credits: INTIME

Το break (στο break) της Πυλαίας ήταν πάρα πολύ σημαντικό απ’ όλες τις πλευρές. Πιο πολύ, όμως, επειδή άπαντες ήξεραν την σπουδαιότητα της κατάστασης, αλλά και το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι. Σε περίπτωση ήττας, άλλωστε, η σεζόν θα ολοκληρωνόταν για την ΑΕΚ πριν καν έρθει η Μεγάλη Εβδομάδα, κάτι που δεν ήθελε κανένας.

Αυτοί που το ήθελαν περισσότερο, βέβαια, ήταν οι παίκτες. Πιο αποφασισμένοι από ποτέ να… βγάλουν από πάνω τους την ρετσινιά του loser που τους ακολουθεί όλη τη σεζόν. Για το λόγο αυτό μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια από το πρώτο λεπτό. Διεκδικούσαν μπάλες, έβγαζαν πάθος, δεν άφηναν εκατοστό να πάει χαμένο στο παρκέ, εκμεταλλευόμενοι την παραμικρή ευκαιρία που θα τους δινόταν.

Έβγαζαν μια εικόνα, δηλαδή, πως εάν δεν έπαιρναν αυτό που ήθελαν (τη νίκη) δεν θα έφευγαν από την Πυλαία. Θα έπαιζαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το ροζ φύλλο και να στείλουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Όπως και έγινε…

Εφαλτήριο της μεγάλης νίκης ήταν η άμυνα. Ήταν και το πάθος που ξεχείλιζε σε κάθε κίνηση. Ήταν και το ομαδικό πνεύμα που διακατείχε άπαντες. Χαρακτηριστική μια φάση στο δεύτερο μέρος όπου ο Κατσίβελης έχει πέσει στο έδαφος και δύο συμπαίκτες του πηγαίνουν τρέχοντας για να τον σηκώσουν. Σημάδι… οικογένειας.

Και αυτή η διάθεση βγήκε στο παρκέ, χαρίζοντας μια σημαντική νίκη. Μια νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη η ομάδα. Κυρίως για την ψυχολογία της, αλλά και για την συνέχεια της σεζόν. Η οποία, σύμφωνα με όσα είδαμε το Σάββατο, θα έχει ακόμα αρκετό δρόμο…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X