Μπράουν στο enwsi.gr: «Να τελειώσουμε τη σειρά με τη βοήθεια του κόσμου»

Μπράουν στο enwsi.gr: «Να τελειώσουμε τη σειρά με τη βοήθεια του κόσμου»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε αυτό που πολλοί θεωρούσαν υπέρβαση πριν από την έναρξη του: Να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου το αβαντάζ, αλλά και η ψυχολογία είναι με την πλευρά της Βασίλισσας.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και τρομερή συνέπεια στο αμυντικό κομμάτι, κάνοντας -υπερβολικά- δύσκολη τη ζωή των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου. Παράλληλα, έβαλε και τα μεγάλα σουτ, με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν να είναι… δράστης αρκετών εξ αυτών.

Ο Αμερικανός σε μια πολύ μεστή εμφάνιση (10 πόντοι, 4 ασίστ) οδήγησε εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του, δίνοντας σημαντικές λύσεις. Μιλώντας στο enwsi.gr, μετά το τέλος του αγώνα στο «PAOK Sports Arena» κράτησε… χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας πως δεν έχει γίνει ακόμα η… δουλειά, ενώ στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου, που θα κρίνει πολλά στο τρίτο παιχνίδι.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το εάν αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, «Δεν νομίζω», αποκρίθηκε αμέσως, για να συμπληρώσει πως «ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα για εμάς. Κάθε αγώνας είναι ίδιος, ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα, όπως είμαστε. Πήγαμε στην Θεσσαλονίκη και πήραμε μια σπουδαία νίκη που την χρειαζόμασταν, αποκτήσαμε μομέντουμ και κάναμε όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη».

Έπειτα από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι τα περιθώρια είχαν στενέψει, κάτι που αναγνώρισε και εκείνος. «Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, όμως οι αποφάσεις μας δεν ήταν σωστές, ενώ δεν βάλαμε και τα σουτ που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος και το αναγνωρίζουμε αυτό. Το ίδιο που κάναμε κι εμείς και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς».

Παράλληλα, φρόντισε να δώσει το έναυσμα για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης. «Κάθε παιχνίδι είναι ίδιο, άρα και κάθε νίκη είναι ίδια για μένα. Όταν κερδίζεις, κερδίζεις. Δεν έχει σημασία εάν παίζεις καλά ή όχι, Τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας μπροστά τον κόσμο μας. Θέλουμε τη συμπαράστασή του και να ξέρει πως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στην τετράδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X