Το χαίρεται, αλλά δεν εφησυχάζει

Το χαίρεται, αλλά δεν εφησυχάζει
Photo Credits: INTIME

Από την πρώτη στιγμή που η αναμέτρηση στο «PAOK Sports Arena« ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη με 59-68 επί του ΠΑΟΚ, άπαντες το χάρηκαν με την ψυχή τους, καθώς η σειρά των Play off ήρθε στα ίσια και το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης (18:45) θα κρίνει τα πάντα.

Όλοι στο στρατόπεδο της Βασίλισσας χάρηκαν την επιτυχία αυτή, η οποία ήρθε ως επιστέγασμα μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας με τον Γιούρι Ζντοβτς στο τιμόνι. Άλλωστε, δεν ήταν και λίγα τα ντέρμπι στα οποία η ομάδα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και από λάθη δικά της.

Πέραν τούτου, όμως, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στην ομάδα, ωστόσο η… δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το τρίτο -και τελευταίο/καθοριστικό- παιχνίδι είναι προ των πυλών και στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, συγκριτικά με την «μάχη» της Πυλαίας.

Για το λόγο αυτό, άλλωστε όλοι, κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο, ανέφεραν με νόημα πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως έγινε απλώς το 1-1. Η εμπειρία στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ ξεχειλίζει και είναι δεδομένο πως οι -ισχυρές- προσωπικότητες που διαθέτει η ομάδα θα είναι σε θέση να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

Συμπερασματικά, λοιπόν, η χαρά για τη νίκη στην Πυλαία είναι μεγάλη, αλλά το… κίνητρο της πρόκρισης στην τετράδα είναι ακόμα πιο ισχυρό, που σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε διάθεση για έξαλλους πανηγυρισμούς, ούτε για μεγάλα λόγια…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X