Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΑΕΚ έδειξε αντίδραση μεγάλης ομάδας! Η Ένωση γύρισε από την… Κόλαση αλώβητη και πιο ισχυρή, χάρη στη μεγάλη νίκη της κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιούρι Ζντοβτς προετοίμασε πάρα πολύ σωστά την ομάδα του και όσοι παίκτες μπήκαν στο παρκέ έδωσαν όλο τους το είναι για να φτάσει η Βασίλισσα στη μεγάλη νίκη.

Ας δούμε έναν προς έναν τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς:

Νώντας Παπαντωνίου: Δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στο «PAOK Sports Arena».

Ντούσαν Σάκοτα: Πέρασε στα… ψηλά η απόδοσή του, καθώς δεν έδωσε τις λύσεις που περίμενε ο Ζντοβτς. Με τον Μιλόσεβιτς σε τόσο καλή κατάσταση, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να παίξει πάρα πολύ, πέραν των 10 λεπτών που αγωνίστηκε.

Μαλίκ Χέρστον: Έκανε μεγάλο αγώνα για να παίξει, έχοντας μόνο μία προπόνηση όλη την εβδομάδα. Έκανε μεγάλη προσπάθεια, έδωσε πολλές μάχες και αποτέλεσε παράδειγμα μαχητικότητας με την εμφάνισή του. Την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται ακόμα καλύτερος.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Μεγάλη εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου. Η σκέψη του Ζντοβτς να τον μετατοπίσει στο «3» για να βγάλει εκτός αγώνα τον Βασιλειάδη, βγήκε 1000%! Έβαλε τεράστια καλάθια, έδωσε πολύτιμες λύσεις και στην άμυνα και βοήθησε σε όλους τους τομείς. Τεράστια εμφάνιση, σημείο αναφοράς της μεγάλης νίκης.

Τορίν Γκριν: Επιθετικά πέρασε στα ψηλά η εμφάνισή του. Έβαλε ένα τρίποντο και εκεί ολοκληρώνεται η επιθετική παρουσία του. Στην άμυνα, όμως, έβγαλε τρομερή ενέργεια και κούρασε -σε εκνευριστικό σημείο- τον Χάτσερ. Πολύτιμος και με… βρώμικη δουλειά.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Μία ακόμα ηγετική εμφάνιση του «Λου», που έγινε… θυσία για την ομάδα. Άκουσε τα… εξ αμάξης από την εξέδρα, αλλά δεν νοιάστηκε, προτάσσοντας το κοινό καλό. Αυτός ο Μαυροκεφαλίδης μπορεί να οδηγήσει ψηλά την ΑΕΚ!

Μαρκ Κάρτερ: Έκανε τα απολύτως απαραίτητα και τα αναγκαία. Τον χρησιμοποίησε σωστά ο Ζντοβτς, πήρε πράγματα και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και η εμφάνισή του ήταν άκρως θετική.

Τζέι Κόβαν Μπράουν: Με πολλές καλές στιγμές. Έβαλε αρκετά δύσκολασουτ, μοίρασε σωστά το παιχνίδι και αποτέλεσε τον ιθύνοντα νου της ομάδας. Προς το τέλος εκνευρίστηκε, ωστόσο και στέρησε μια σημαντική λύση από τα χέρια του Ζντοβτς στο φινάλε. Όπως και να’χει δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Έπαιξε λίγο και είχε αρκετά προβλήματα με το μαρκάρισμα του Κλάντον και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Δημήτρης Κατσίβελης: Πολύ μεστή εμφάνιση με τρομερή προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα. Έβαλε τα σουτ από μέση-μακρινή απόσταση και έδωσε λύσεις. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γιάννης Καλαμπόκης: Με την εμπειρία του έδωσε σημαντικές λύσεις στην επίθεση. Πήρε κρίσιμες προσπάθειες, μοίρασε σωστά το παιχνίδι και… κάλμαρε τον ρυθμό με το παιχνίδι του.

Δημήτρης Μαυροειδής: Έβαλε τα καλάθια στο ζωγραφιστό και όσο αγωνίστηκε κέρδισε κατά κράτος τόσο τον Κλάντον, όσο και τον Σχορτσανίτη. Στα τελευταία λεπτά δεν αγωνίστηκε, καθώς το δίδυμο Μαυροκεφαλίδη-Μιλόσεβιτς τα πήγε περίφημα. Είναι δεδομένο, όμως, πως στο τρίτο παιχνίδι της σειράς θα έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισιον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X