Το… τρένο της ΑΕΚ γιόρτασε το τρίτο πρωτάθλημα (VIDEO)

Το… τρένο της ΑΕΚ γιόρτασε το τρίτο πρωτάθλημα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ακριβώς η ΑΕΚ γνώριζε στιγμές απόλυτης δόξας. Στις 23 Απριλίου του 1994 κατακτούσε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά της με τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια να αποθεώνει τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά το γεγονός ότι τρεις ημέρες νωρίτερα είχε χάσει στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία των πέναλτι.

Τα πάντα ήταν ιδανικά εκείνο το βράδυ του Σαββάτου και κανείς δεν φανταζόταν πως αυτό θα ήταν και το τελευταίο πρωτάθλημα εκείνης της υπερ-ομάδας που με το θέαμα που προσέφερε καθήλωνε ακόμα και τους αντιπάλους.

«Καλεσμένος» στη γιορτή ήταν ο ΟΦΗ με το ματς να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αφού η ΑΕΚ είχε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο μία εβδομάδα νωρίτερα στην Καλαμαριά. Παρόλα αυτά οι παίκτες ήθελαν να αποχαιρετήσουν με νίκη μία ακόμη μαγική χρονιά.

Κάτι που κατάφεραν επικρατώντας με 2-1 των Κρητικών. Τα τέρματα σημείωσαν οι Αλεξανδρής (20’) και Δημητριάδης (28’) με τον πρώτο να μοιράζεται και την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Βαζέχα. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταφέρει να μειώσουν στο τελικό σκορ με τον Αθανασιάδη στο 54’.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X