Ο πρώτος... τελικός (20:00, LIVE enwsi.gr)

Η... κλασσική καθίζηση του τέταρτου δεκαλέπτου
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την ΑΕΚ! Η Ένωση βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, έχοντας μία και μοναδική αποστολή: Να φύγει από το «PAOK Sports Arena» με το… διπλό, που θα την κρατήσει «ζωντανή] στη… μάχη της πρόκρισης στην τετράδα.

Εν καιρώ… πολέμου, η Βασίλισσα θέλει να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα και να φύγει με τη νίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άπαντες στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 1-1, καθώς ο Γιούρι Ζντοβτς προετοίμασε τους παίκτες του για πολλές σκληρές κόντρες.

Στα δυσάρεστα για τον Σλοβένο προπονητή η κατάσταση του Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ολόκληρη την εβδομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ώστε να βρεθεί στο 100% το συντομότερο. Ο Χέρστον είναι αποφασισμένος να παίξει στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το «ξανθό σκυλί» θα κρίνει την τελευταία στιγμή εάν θα είναι σε θέση να προσφέρει ή όχι.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στη διάθεσή του αυτή τη φορά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όχι όμως και τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος χτύπησε στο χέρι και θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Το enwsi.gr, για μία ακόμα φορά, θα βρίσκεται στο πλευρό της Βασίλισσας και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό, από το «PAOK Sports Arena» τα όσα συμβαίνουν στην μεγάλη «μάχη» της ΑΕΚ για το break.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X