Ζουκουλίνι: «Σε λίγες μέρες επιστρέφω στην Αθήνα»

Ζουκουλίνι: «Σε λίγες μέρες επιστρέφω στην Αθήνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αναφέρθηκε για την πορεία του τραυματισμού του, τονίζοντας ότι επιστρέφει σε λίγο καιρό στην Αθήνα. Επίσης, αποθέωσε τους οπαδούς της Ένωσης και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Η συνέντευξη του Αργεντίνου μέσου:

Που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή ;

“Είμαι στο Μάντσεστερ και αναρρώνω. Βρίσκομαι στο  τελικό στάδιο της αποθεραπείας”.

Που τραυματίστηκες;

“Πήγα στην ΑΕΚ για πέντε μήνες. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι, αλλά εγώ πρόλαβα να αγωνιστώ μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχαμε ρεπό, ωστόσο πήγα στο προπονητικό κέντρο και σε μία ανύποπτη φάση τραυματίστηκα. Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω υποστεί κάταγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Σοκαρίστηκα. Γύρισα στην Αγγλία και έπειτα στην Αργεντινή”.

Πως είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα; Πως το έζησες;

“Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πολλοί και είναι παθιασμένοι, όπως στην Αργεντινή. Στο παιχνίδι όπου αγωνίστηκα είχε 40000 θεατές και ήταν κάτι τρομερό. Το έζησα θετικά και μου άρεσε”.

Σχεδιάζεις να γυρίσεις και να αγωνιστείς στην Αργεντινή ;

“Μία επιλογή ήταν να γυρίσω στην Ράσινγκ και να αγωνιστώ ως δανεικός, αλλά δεν με άφησε η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό το μήνα θα επιστρέψω στην Αθήνα για να αγωνιστώ στα πλέι οφ με την ΑΕΚ. 
Πλέον δεν σκέφτομαι να γυρίσω άμεσα στην Αργεντινή. Θέλω να μείνω στην Ευρώπη, να αγωνιστώ και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες”.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X