Ενωμένη γυρίζει σελίδα

Ενωμένη γυρίζει σελίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εκλέγει σήμερα τη νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της για την επόμενη τριετία

Η πιο σημαντική ημέρα των τελευταίων ετών είναι η σημερινή για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ η οποία εκλέγει τη νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της για την επόμενη τριετία. Σήμερα στις 14:00 στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ ξεκινάει η Γενική Συνέλευση και στη συνέχεια τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να αναδείξουν τα νέα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό συμβούλιο. Είναι ίσως η πρώτη φορά που το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό καθώς ο συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ» είναι αυτός που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την Ερασιτεχνική σε μια νέα εποχή και σήμερα θα προκύψει το νέο 15μελες συμβούλιο. Ο συνδυασμός αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα καθώς με εξαίρεση τον Αλέξη Αλεξίου και τον Κωνσταντίνο Μάρκου οι οποίοι συμμετείχαν και στην απερχόμενη διοίκηση όλοι οι υπόλοιπο θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα.

Το ζητούμενο πλέον είναι η επόμενη ημέρα και η νέα διοίκηση που αναλαμβάνει  τα ηνία της «Μάνας» ΑΕΚ έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για να μείνει στην ιστορία. Προχωρώντας την πορεία εξυγίανσης, επενδύοντας στις υποδομές της και «χτίζοντας» γερές βάσεις για την πρωταγωνιστική πορεία των τμημάτων της.

Να τονίσουμε πως στην τελευταία Γενική Συνέλευση η οποία αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας καταμετρήθηκαν 470 ταμειακώς εντάξει μέλη, τα οποία και έχουν δικαίωμα συμμετοχή στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Αυτό καθώς φέτος δεν θα πληρώνονται συνδρομές την ημέρα των εκλογών όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

 Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Ζήτω η ΑΕΚ»

1.Αλεξίου Αλέξανδρος του Ιορδάνη

2.Αρχοντής Ελευθέριος του Λεωνίδα

3 Δεληγιάννης Δημήτριος του Νικολάου

  1. Ευαγγελάτος Κίμων του Ευθυμίου
  2. Κάσκαρη Σοφία του Ευάγγελου
  3. Κατωπόδης Αντώνιος του Κωνσταντίνου
  4. Μάρκου Κωνσταντίνος του Μιχαήλ
  5. Μιχαλόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου
  6. Μπαρμπούνης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

10.Μπαρμπούνης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

  1. Ξενοφωντίδης Σταύρος του Γεωργίου
  2. Παναγιωτόπουλος Βασίλειος του Κωνσταντίνου
  3. Παπαδόπουλος Δημοσθένης του Νικολάου
  4. Παπανικολάου Νικόλαος του Γεωργίου
  5. Παπασταμάτης Σταμάτιος του Ανδρέα
  6. Σπυρόπουλος Απόστολος του Ροβέρδου
  7. Τσιλιπουνιδάκης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
  8. Τσιμπλάκης Μιχαήλ του Πανταζή
  9. Χρήστου Πέτρος του Κωνσταντίνου
  10. Χριστοδουλάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ.

 

Οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση

1.Χαρίδημος Μανουσάκης

  1. Νίκος Πελεκούδας.

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

«Το Σωματείο με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» (Α.Ε.Κ.), με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη την 05.04.2016, αποφάσισε να συγκαλέσει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 23 Απριλίοθ, ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00, η οποία θα λάβει χώρα στο Μαρούσι, στην αίθουσα μελών VIP του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α., με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης. 2.Επικύρωση Πρακτικών των Αποφάσεων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης., 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. 4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου κι Εξελεγκτικής Επιτροπής. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την ημερομηνία έγκρισης της αιτήσεως τους, από το Δ.Σ. του Σωματείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X