Στα Σπάτα ο Πογιέτ

Πογιέτ από… άλλο πλανήτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το απόγευμα της Τρίτης, έπειτα από τη δήλωση με την οποία προανήγγειλε την αποχώρηση του το καλοκαίρι και έβαλε κατά της διοίκησης, ο Γκουστάβο Πογιέτ έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Ο επίλογος της συνεργασίας γράφτηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, όταν έπειτα από εντολή του Μελισσανίδη, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή και έθεσε τέλος στη συνεργασία με τον Ουρουγουανό προπονητή.

Ωστόσο, ο Πογιέτ βρέθηκε ξανά στα Σπάτα. Όχι σήμερα που είχαν προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» – όπως υπήρχε σχετική ανησυχία, αναφορικά με την τροπή που θα μπορούσαν να λάβουν τα πράγματα – αλλά την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και ενώ στο προπονητήριο υπήρχαν μόνο φύλακες και εργαζόμενοι. Ο Πογιέτ πήγε και μάζεψε κάποια προσωπικά αντικείμενα και αποχώρησε γρήγορα, κλείνοντας το κεφάλαιο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X