Δεν εξοφλούνται αύριο συνδρομές στο ΟΑΚΑ

Δεν εξοφλούνται αύριο συνδρομές στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προηγούμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής τα μέλη είχαν την δυνατότητα να πληρώνουν την συνδρομή τους την ημέρα των εκλογών έξω από την αίθουσα.

Αυτό δεν ισχύει φέτος καθώς όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν θα μπορέσουν να το κάνουν αύριο και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Το προηγούμενο Σάββατο όταν και αναβλήθηκαν οι εκλογές λόγω μη απαρτίας καταμετρήθηκαν 470 ταμειακώς εντάξει μέλη και έδωσαν το παρών μόνο 50. Αύριο οι εκλογές θα ξεκινήσουν ανεξάρτητα από τα μέλη που θα παραβρεθούν.

Η προκήρυξη των εκλογών: Το Σωματείο με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» (Α.Ε.Κ.), με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη την 05.04.2016, αποφάσισε να συγκαλέσει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 16 Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 14.00, η οποία θα λάβει χώρα στο Μαρούσι, στην αίθουσα μελών VIP του Σταδίου Ο.Α.Κ.Α., με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: 1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης. 2.Επικύρωση Πρακτικών των Αποφάσεων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης., 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. 4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου κι Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 23 Απριλίου 2016, ημέρα Σάββατο στον ίδιο τόπο και ώρα 14.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την ημερομηνία έγκρισης της αιτήσεως τους, από το Δ.Σ. του Σωματείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X