Τα νέα πρόσωπα των εκλογών, το όραμα και η δύσκολη επόμενη μέρα

Τα νέα πρόσωπα των εκλογών, το όραμα και η δύσκολη επόμενη μέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την Ερασιτεχνική με τις αυριανές εκλογές να σηματοδοτούν τη νέα εποχή που φιλοδοξούν να ξεκινήσει στο σωματείο

Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ήδη γνωστό καθώς ο συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ» έχει αναλάβει ήδη τα νέα του καθήκοντα. Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει αύριο είναι ποια πρόσωπα από τα 20 που συμμετέχουν θα μπουν στο διοικητικό συμβούλιο με όλα τα μέλη να έχουν ενεργό ρόλο, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες.

Στο ενωτικό ψηφοδέλτιο που στηρίζουν οι Μελισσανίδης και Αγγελόπουλος συμμετέχει ουσιαστικά μόνο ο Αλέξης Αλεξίου από τη νυν διοίκηση και όλοι οι υπόλοιποι είναι νέα πρόσωπα. Ανάμεσα τους βρίσκονται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χάρης Κοπιτσής, οι επιχειρηματίες, Σπυρόπουλος και Παπασταμάτης, ο πρώην αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας, Νίκος Παπανικολάου, ο έφορος του ανδρικού βόλεϊ, Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο λογιστής Βασίλης Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στην διοίκηση και την λειτουργία των τμημάτων. Όπως όλοι οι υποψήφιοι έχουν δηλώσει πρωταρχικός στόχος είναι να μπορέσει η Ερασιτεχνική να συνεχίσει την πορεία εξυγίανσης και παράλληλα να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των ακαδημιών της που θα την εκτοξεύσουν σε όλα τα επίπεδα. Πάνω από όλα όμως όνειρο όλων είναι αυτή η διοίκηση να συνδυάσει το όνομα της με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πέρα από αυτά όμως η νέα διοίκηση έχει μπροστά της να αντιμετωπίσει και ένα …βουνό προβλημάτων που αφορούν κυρίως την καθημερινότητα και την λειτουργία των τμημάτων καθώς και τα πολλά ανοιχτά οικονομικά “μέτωπα”.

Αναλυτικά τα ονόματα: 1. Αλεξίου Αλέξανδρος του Ιορδάνη, 2. Αρχοντής 3.Ελευθέριος του Λεωνίδα, 4. Δεληγιάννης Δημήτριος του Νικολάου, 5. Ευαγγελάτος Κίμων του Ευθυμίου, 6. Κάσκαρη Σοφία του Ιωάννη, 7. Κατωπόδης Αντώνιος του Κωνσταντίνου. 8. Μάρκου Κωνσταντίνος του Μιχαήλ, 9. Μιχαλόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου, 10. Μπαρμπούνης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 11. Ξενοφωντίδης Σταύρος του Γεωργίου, 12. Παναγιωτόπουλος Βασίλειος του Κωνσταντίνου, 13. Παπαδόπουλος Δημοσθένης του Νικολάου, 14. Παπανικολάου Νικόλαος του Γεωργίου, 15. Παπασταμάτης Σταμάτιος του Ανδρέα, 16. Σπυρόπουλος Απόστολος του Ροβέρδου, 17. Τσιλιπουνιδάκης Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 18. Τσιμπλάκης Μιχαήλ του Πανταζή, 19. Χρήστου Πέτρος του Κωνσταντίνου, 20. Χριστοδουλάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ.

Με τον συνδυασμό Ανατρεπτική Ενωσίτικη κίνηση κατεβαίνουν οι: Χαρίδημος Μανουσάκης και Νίκος Πελεκούδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X