Θα γελάνε και τα τσιμέντα...

Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνα δρόμου κάνουν στην ΕΠΟ για το ποιος θα μιλήσει περισσότερη ώρα με τον Κουτσοκούμνη.

Η μια κατηγορία είναι το δίδυμο. Ο Π.Π και ο Χρηστάρας (α ρε Τριβέλα γιατί το έκανες αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο). Είμαστε υπάλληλοι και είμαστε με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, λένε. “Ρωτήστε τον Θ.Θ για εμάς” η πιο χαρακτηριστική ατάκα.

Η άλλη κατηγορία είναι ο Γκρανκασας. Επικαλείται την εκλογή του με  συντριπτική πλειοψηφία από τις Ενώσεις και λέει μάλιστα ότι ακόμα και τώρα έχει την πλειοψηφία των ενώσεων μαζί (καλά, γύρνα από την άλλη πλευρά καλύτερα Γιωργάρα). Η δική του ατάκα είναι “Είμαι άψογος απέναντι σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ   Ότι μου είπαν το  έχω κάνει”. και για να πάρει και αυτός κύρος παραπέμπει στον Θ.Θ.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι εγκάθετοι, τα τσιράκια, οι θεωρούμενοι ως τεχνοκράτες οι οποίοι εργάζονται στην ΕΠΟ αλλά είναι και σε άλλο pay roll. Αυτοί κάνουν το δικό τους παιχνίδι για τα πραγματικά τους αφεντικά. Λένε, έτσι μας είπαν έτσι πρέπει να κάνουμε πάει και τελείωσε. Αλλά και αυτοί επικαλούνται το όνομα του Θ.Θ  ότι είναι μαζί του ότι τον πήραν χθες προχθές κλπ.

Όλοι λοιπόν αυτοί επικαλούνται το όνομα του Θ.Θ στον Κουτσοκούμνη και ο Κύπριος κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του χωρίς να τους πει κάτι.  Δεν μπορεί να πει ότι έχει πάρει σαφείς και πεντακάθαρες εντολές από Θ.Θ. “Τα αλλάζεις όλα Κωστάκη. Πλήρης ευθυγράμμιση με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Ούτε ένα σκοτεινό σημείο δεν θα αφήσεις”, είναι το σαφές και αδιαπραγμάτευτο μήνυμα από τα υψηλά κλιμάκια ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα στείλει και τον άγριο Άγγλο της ΟΥΕΦΑ. Ήδη αυτός έχει αλλάξει εσωτερικά το πρόγραμμα του και έχει ακυρώσει κάποιες συναντήσεις επειδή “I am  going to travel to Greece”, όπως λέει σε όσους τον ρωτούν. Θα γελάνε και τα τσιμέντα.

Χαμός αναμένεται να γίνει…

Εχουν ενδιαφέρον

* Εμείς βέβαια δεν μασάμε σε αυτά. Εάν δηλαδή το ασθενές φύλο έχει κάνει κάποιες συμφωνίες για αυτήν και τον σύζυγο σχετικά με την επόμενη ημέρα και ο σύζυγος δίνει πληροφορίες και ανοίγει τα μάτια σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας και η κατάρρευση του συστήματος είναι ταχύτατη ε λοιπόν όλα αυτά δεν δεσμεύουν την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη…

* Όποιος θέλει να επιβιώσει την επόμενη ημέρα επιστρέφοντας στην διαφάνεια την εντιμότητα και το fair play, οκ, τότε ξέρει που πρέπει  να πάρει τηλέφωνο. Θεσμικά και μόνο θεσμικά προχωράμε.

Ξαναγράφω κάτι για να το εμπεδώσουν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανακοίνωση προς φίλους και εχθρούς: Ο Γιώργος ήταν ο τελευταίος. Κλείσαμε. Άλλους δεν παίρνουμε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X