Τα ψέματα του Γκόντα

«Να κάνετε όσες εξαιρέσεις θέλετε...»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρέθηκε στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έχοντας πολύ ισχυρή εκπροσώπηση.

Από πλευράς Ένωσης βρέθηκαν στον Αθλητικό Δικαστή ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Χήνας, ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ευάγγελος Χριστακόπουλος, αλλά και ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος φέρεται -σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου, να εξύβρισε τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Σπύρο Γκόντα.

Η πλευρά της Ένωσης διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ψευδώς έγραψαν οι διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα, σχετικά με την εξύβριση του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης, τόσο από τον γκαρντ της ομάδας, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του βρέθηκε σε αυτή τη διαδικασία, όσο και από πλευράς κόσμου. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΚΑΕ παρέθεσαν και σχετικό βίντεο με τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση.

Παράλληλα, διαψεύστηκαν και οι… απειλές που δέχθηκε για την ζωή του ο κύριος Γκόντας, ο οποίος στο φύλλο αγώνα έγραψε πως… προκλήθηκε από τους οπαδούς της Ένωσης.

Τέλος, σχετικά με τον τραυματισμό της κυρίας Δικαιουλάκου, από την πλευρά της ΑΕΚ ανέφεραν πως δεν υπήρξε απολύτως τίποτα και είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Στην ΑΕΚ κατέθεσαν όλα αυτά για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, με τα ψέματα και τις… προκαταλήψεις του Σπύρου Γκόντα να φτάσουν στο… τελικό στάδιο και περιμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, η οποία ενδέχεται να βγει μέχρι και σήμερα Παρασκευή (22/04).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X