Να.... κουράσει τον Χάτσερ και να πιέσει στην περιφέρεια

Ο Καλαμπόκης προσπέρασε τον Παπανικολάου
Photo Credits: INTIME

Ο τραυματισμός του Απόλλωνα Τσόχλα έχει φέρει νέα δεδομένα στα μαρκαρίσματα του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, για την ΑΕΚ, καθώς τα πράγματα αλλάζουν, πλέον, σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν η πιο αξιόπιστη λύση που διέθετε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ώστε να δίνει… ανάσες στον Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Αμερικανός, άλλωστε, είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος, μαζί με τον Κώστα Βασιλειάδη, αλλά και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Η απουσία του Τσόχλα, ωστόσο αναγκάζει τον Αμερικανό να παίξει περισσότερο από το κανονικό. Και εδώ είναι η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ. Η Ένωση οφείλει να βάλει παραπάνω πίεση και ένταση πάνω στον Χάτσερ, ώστε να τον κουράσει γρήγορα και να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Τόσο ο Κάρτερ, όσο και οι Μπράουν-Γκριν, μπορούν να κάνουν τον γκαρντ της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη να τρέξει το… διπλάσιο και να χάσει αρκετή ενέργεια.

Ακόμα και ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος είναι πάντα συνεπής στην άμυνα μπορεί -με τον άκρως πιεστικό τρόπο του- να βγάλει εκτός ρυθμού τον αντίπαλό του.

Πλέον, η Ένωση έχει μια σημαντική ευκαιρία ώστε να… υπερφορτώσει τον Χάτσερ, να του «χαλάσει» το μυαλό και να μην του επιτρέψει να δει καλάθι. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι προφανές πως οι πιθανότητες νίκης θα αυξηθούν κατακόρυφα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X