Αυτόν τον προπονητή θέλει η ΑΕΚ!

Πήρε ηδη τη θέση που της ανήκει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr έχει το ρεπορτάζ και σκιαγραφεί πλήρως το προφιλ του νεου τεχνικου που αναζητα η ΑΕΚ για να επενδυσει πανω του

Τόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που επίκεινται για τη νέα σεζόν, όσο και το γεγονός πως στην παρούσα φάση, η τρέχουσα χρονιά βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, καθιστά δύσκολη έως και περίπλοκη τη διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή για την ΑΕΚ.

Τούτη την ώρα στην ΠΑΕ επικρατεί μία φαινομενικά ξεκάθαρη τάση. Η «Ένωση» είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Στέλιο Μανωλά μέχρι το πέρας των φετινών υποχρεώσεων. Άλλωστε αυτή ήταν και η πρόθεση του βετεράνου άσου της ομάδας. Ο Μανωλάς δέχτηκε ένα εσπευσμένο τηλεφώνημα και αντιλήφθηκε πως με αυτές τις συνθήκες, καλείται τουλάχιστον να σχεδιάσει και να φέρει εις περας βραχυπρόθεσμους στόχους, χωρίς όμως να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Αναμφίβολα δεν τίθεται θέμα κρίσης του Μανωλά, ο οποίος δέχτηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του προσπαθώντας να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα μετά την… βόμβα Πογιέτ.

Υπάρχει πάντως πληροφόρηση από το εσωτερικό της «Ένωσης» πως μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν κινείται σε επίπεδο ανεύρεσης προπονητή. Υπάρχουν καθημερινά πολλά emails και γενικώς προτάσεις, όμως τονίζεται με όλους τους τρόπους, πως και λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα δεν προβλέπεται να κινηθεί πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, εάν και εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί εκεί.

Κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr μοιάζει απίθανο. Και αυτό αφενός επειδή η ΑΕΚ λειτουργεί πάντοτε ένα ή δύο βήματα πιο μπροστά απ’ όσο μοιάζει να κινείται και αφετέρου, δεν υπάρχει μπροστά μας αρκετός χρόνος μέχρι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν!

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεδομένες πλην πραγματικά συγκλονιστικού απροόπτου, ξεκινουν αρκετά νωρίς μέσα στο καλοκαίρι. Επομένως δεν συμφέρει την ΑΕΚ να μην κινηθεί σύντομα.

Επανερχόμενοι στις προαναφερθείσες πληροφορίες, θα πρέπει να πούμε ότι πως στην ΑΕΚ τηρούν σιγή ιχθύος και εν μέρει διαψεύουν ότι βρίσκονται εν μέσω διαπραγματεύσεων με ονόματα τα οποία παίζουν στην επικαιρότητα αυτή τη στιγμή. Η περίπτωση του προπονητή της Ράγιο Βαγεκάνο, Πάκο Χεμέθ, είναι μία περίπτωση του οποίου το όνομα έχει διαρρεύσει όμως από ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη διοίκηση. Παρ’ όλα αυτά από καμία από τις δύο πλευρές δεν προκύπτει ότι έχουν γίνει επαφές. Ή τουλάχιστον κανείς δεν το παραδέχεται.

Είναι δεδομένο πάντως πως ο Πάκο Χεμέθ έχει προταθεί και υπάρχουν τάσεις μέσα στην ομάδα, οι οποιες αναφέρουν πως αξίζει τον κόπο να εξεταστεί η περίπτωσή του. Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως κινούνται και τα ονόματα των Χοακίν Καπαρός και Μαρσελίνιο, ονόματα για τα οποία πληροφορηθήκατε πρώτα από το enwsi.gr. Όπως και να ‘χει όμως αν η περίπτωση του πρώτου είναι πιο απλή από τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι με την Γρανάδα, για τον δεύτερο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η Βιγιαρεάλ του Μαρσελίνιο παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Το συνολικό σκεπτικό όμως, το οποίο προκύπτει με βάση συγκεκριμένες πηγές, είναι απλό και κατανοητό: Η «Ένωση» θα επιδιώξει να φέρει στην Ελλάδα προπονητή – επένδυση, ο οποίος θα είναι συμβατός με τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας. Σημαντική παράμετρος εικάζεται πως θα είναι η ικανότητά του να εξελίσσει νέους ποδοσφαιριστές, καταφέρνοντας έτσι να αξιοποιήσει στο έπακρο το υπάρχον ρόστερ.

Για όλα τα παραπάνω πάντως σκιαγραφείται μία περσόνα η οποία θα έχει αρκετή εμπειρία από τους πάγκους. Δεν σκοπεύεται κοντολογίς να φτάσουμε στο σημείο απόκτησης προπονητή ο οποίος θα έχει βιογραφικό μόλις τριών ή τεσσάρων ετών, πλην ελαχίστων εξαιρετικών περιπτώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X