Κανείς δεν περισσεύει!

Το δέντρο που πληγώναμε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέλιος Μανωλάς είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο ακέραιο όλο το ρόστερ της ΑΕΚ, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων σε Κύπελλο και Play Offs

Τούτες τις στιγμές, στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν, όπου κατά τα φαινόμενα πρόκειται να κριθούν τα πάντα, ο Στέλιος Μανωλάς είναι αποφασισμένος να πάρει το 110% των δυνατοτήτων όλου του ρόστερ της ομάδας.

Ο ιστορικός αρχηγός της «Ένωσης» και νυν προπονητής της ομάδας, γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως το rotation τις τελευταίες εβδομάδες του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν άκρως περιορισμένο. Γι’ αυτό έχει επικεντρωθεί στο να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες όλων των παικτών, καθώς ακολουθούν 9 (αν συνυπολογίσουμε και τον τελικό Κυπέλλου) πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Ο Μανωλάς έχει στο μυαλό του μία ξεκάρη εικόνα για το τι θα επακολουθήσει και γι’ αυτό επιδιώκει τώρα να αξιοποιήσει και το τελευταίο κομμάτι του υλικού του, ούτως ώστε να πετύχει τον διττό στόχο της ομάδας. Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες κατάταξης αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ξέρει άλλωστε πως δεν έχει πολλές επιλογές. Αν συνεχίσει να παραγκωνίζει το 40% του ρόστερ, όπως γινόταν τις τελευταίες εβδομάδες του Ουρουγουανού στην ομάδα, ο «Δικέφαλος» θα ξεμείνει από δυνάμεις. Κι αν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος συγχωρούνται, τώρα δεν συγχωρείται κανένα λάθος. Ούτε στον ημιτελικό που απομένει, ούτε στα Play Offs, ούτε πολύ περισσότερο στον μεγάλο τελικό, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα φέρει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον ΟΣΦΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X