Στα Σπάτα παρά το ρεπό ο Στέλιος

Η επίσημη ανακοίνωση για Μανωλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Στέλιος Μανωλάς να έδωσε ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και για εκείνον. Ο προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε και χθες στα Σπάτα, έχοντας σηκώσει για τα καλά τα μανίκια ενόψει της ρεβάνς του Περιστερίου. Ο Μανωλάς επέβλεψε την προπόνηση κάποιων παικτών που βρέθηκαν στα Σπάτα (σ. σ. κάποιοι από όσους δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη) και στη συνέχεια είχε πολύωρη συζήτηση με τους συνεργάτες του, αναλύοντας το ματς που προηγήθηκε και καταστρώνοντας παράλληλα το πλάνο του επαναληπτικού.

Άλλωστε ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Στέλιο, τόσο σαν ποδοσφαιριστή όσο και στην μετέπειτα καριέρα του, είναι η τελειομανία και η δουλειά. Και τα παραπάνω φαίνεται πως αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία πορεύεται και σε αυτό το στάδιο της καριέρας και της ζωής του, όπου μπήκε στη… φωτιά για την ΑΕΚ, στα δύσκολα. Δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να οδηγήσει την Ένωση στον τελικό της στόχο, το Κύπελλο και την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X