Στ' αποδυτήρια ο «Τίγρης», συνάντησε τον Μανωλά

Στ' αποδυτήρια ο «Τίγρης», συνάντησε τον Μανωλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο άνδρες τα είπαν κατ’ ιδίαν, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει συγχαρητήρια στον Στέλιο Μανωλά για τη διαχείριση της κατάστασης και για το επιτυχημένο αποτέλεσμα στον σημαντικό αγώνα.

Το άγχος και ο εκνευρισμός έφυγαν πάνω από τα κεφάλια των παικτών της ΑΕΚ πολύ γρήγορα, με δεδομένο ότι πήγαν όλα να τιναχτούν στον αέρα μετά την ακατανόητη συμπεριφορά του Γκουστάβο Πογιέτ.

Η ΑΕΚ με την αύρα του Στέλιου Μανωλά έφτασε στη νίκη επί του Ατρομήτου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο για την πρόωρη ψυχολογική μεταστροφή των παικτών της «Ένωσης», όσο και για την επίτευξη της νίκης, η οποία είναι μισή… πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο «Τίγρης» συνοδευόμενος από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς επισκέφτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, θέλοντας να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα και κυρίως στον Στέλιο Μανωλά ο οποίος πρόλαβε να βγάλει από τους παίκτες ότι χρειαζόταν για να κερδίσει η ομάδα στο κρίσιμο αυτό ματς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X