Καμία επαφή ΑΕΚ - Κετσπάγια

Καμία επαφή ΑΕΚ - Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητική είναι η απάντηση από ανθρώπους της ΠΑΕ, γύρω από τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία την ερχόμενη σεζόν.

Δεν επιβεβαίωσε, το αντίθετο μάλιστα, διέψευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ τα σενάρια που την θέλουν να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός βετεράνος άσος του «Δικεφάλου» απολύθηκε σήμερα από τον ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό Κυπέλλου.

Έκτοτε το διαδίκτυο πήρε… φωτιά, με τις φήμες να οργιάζουν περί επαφής του Κετσπάγια με την «Ένωση», ενώ άλλα μιλούσαν για επικοινωνία του Μπάγεβιτς με τον Γεωργιανό παλαίμαχο άσο. Η ΑΕΚ πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται τα εν λόγω δημοσιεύματα, ενώ τονίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν την παραμικρή ιδέα πως ο Κετσπάγια έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X