Ο ΣΦ ΑΕΚ Νέας Υορκης συγκέντρωσε χρήματα για Κωνσταντίνου-Μόνο

Ο ΣΦ ΑΕΚ Νέας Υορκης συγκέντρωσε χρήματα για Κωνσταντίνου-Μόνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στήριξη τους σε δύο παλιούς αθλητές της ΑΕΚ απέδειξαν έμπρακτα μέλη του ΣΦ ΑΕΚ Νέας Υόρκης συγκεντρώνοντας χρήματα με τους Παλαιμάχους της Ενωσης να τους ευχαριστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Νέας Υόρκης για την οικονομική ενίσχυσή τους σε δύο παλαιούς αθλητές του συλλόγου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας: τον πρώην ποδοσφαιριστή Τάσο Κωνσταντίνου και τον πρώην δρομέα μεγάλων αποστάσεων Γιάννη Μόνο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ από τις ΗΠΑ Ιφιγένεια Γιωτίτσα, Παντελής Καραγεωργίου, Τάσος Παντελίδης και Γιώργος Χαρίδημος συγκέντρωσαν το ποσό των 860 ευρώ και ήδη αυτά τα χρήματα βρίσκονται στα χέρια του προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων Στέλιου Σεραφείδη που θα τα διαθέσει στους δύο αποδέκτες αυτής της χειρονομίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X