Με απλές κινήσεις, ποδοσφαιρικής λογικής

Με απλές κινήσεις, ποδοσφαιρικής λογικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και ο Στέλιος Μανωλάς δεν είχε στην τσέπη του αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ κανένα μαγικό ραβδάκι. Ούτε προσπάθησε στις λίγες ώρες που είχε στην διάθεση του, από τότε που έπιασε δουλειά μέχρι και την σέντρα του ματς με τον Ατρόμητο, να κάνει σαρωτικές αλλαγές. “Μια προπονησούλα, που όπως φάνηκε χρειαζόταν και δουλεια στην ψυχολογία” είπε ο ίδιος ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την λήξη του παιχνιδιού. Επί της ουσίας ο Μανωλάς πήγε σε ορισμένες απλές κινήσεις, βγαλμένες όχι τόσο μέσα από τα βιβλία προπονητικής, αλλά από την ποδοσφαιρική λογική και πείρα.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, καταρχήν έκανε αλλαγή στο σχήμα. Μια πολύ απλή αλλά καταλυτική αλλαγή. Απελευθέρωσε τον Μάνταλο και τον έβαλε μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ και πίσω από τον επιθετικό. Με ευχέρεια και να δημιουργεί και να εκτελεί. Έκανε και τα δυο ο Μάνταλος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Επίσης ο Μανωλάς κράτησε το δίδυμο Κολοβέτσιου – Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Όχι μόνο διότι πήγε καλά απέναντι στον Λεβαδειακό και ας δέχθηκε η ΑΕΚ τρια γκολ. Κυρίως διότι ήθελε να στείλει το μήνυμα της δικαιοσύνης μέσα στα αποδυτήρια. Και δεν θα ήταν δίκαιο να παίξει βασικός ένας παίκτης όπως ο Άρθο, που είχε κάνει, λόγω της άδειας που είχε, μια μόνο προπόνηση πριν από το ματς.

Ενώ φυσικά ο Μανωλάς δούλεψε πολύ πάνω στην ψυχολογία. Είχατε διαβάσει ήδη από χθες το μεσημέρι, πως το κλίμα στην πρωινή προπόνηση που έγινε στα Σπάτα ήταν πολύ καλό. Καμία σχέση με την βαριά ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών. Οι παίκτες ένιωθαν καλά, είχαν διάθεση και αποφασιστικότητα να βγάλουν αντίδραση και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Προφανώς πάνω στην ίδια βάση σκοπεύει να δουλέψει ο Μανωλάς και στη συνέχεια. Άλλωστε έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα χθες μετά το ματς. “Θα αξιοποιηθεί όλο το ρόστερ στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί” τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ενώ σε μια άλλη ερώτηση είχε απαντήσει… “και ότι λέω το εννοώ”. Αλλά για τους παίκτες είναι σημαντικό που ενώνονται οι δυο φράσεις, καθώς και από τον Πογέτ είχαν ακούσει πολλές φορές πως υπολογίζονται όλοι και οι μισοί ήταν… αόρατοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X