"Αναλαμβάνω την βαριά ευθύνη, η ΑΕΚ κυνηγά τα πάντα"

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εύσημα για τη νίκη στο σημερινό ματς, τα απέδωσε όλα στους παίκτες του. Για τη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ κυνηγά πάντα όλους τους στόχους που έχει μπροστά της. Για το μέλλον το δικό του, τόνισε πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν. Ο Στέλιος Μανωλάς μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο, ήταν απολύτως ξεκάθαρος

«Πάλι, δεύτερη φορά, έκανα προπόνηση, δέχθηκα τηλέφωνο, φεύγει ο προπονητής, τα μάζεψα και πήγα ξενοδοχείο. Έπρεπε να δουλέψω με την ψυχολογία, αλλά ήταν σωστό να κάνουμε και το πρωί μια προπονησούλα και αυτό βγήκε σε καλό. Σε μια κρύα από πλευράς ατμόσφαιρας, παιχνίδι και είναι πολύ κακό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω πως από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ. Η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, απέναντι σε μια καλή ομάδα και σ’ έναν προπονητή που ήξερε καλά την ομάδα μας. Το αποτέλεσμα είναι καλό, θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε δει ανατροπές τελευταία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρεθούμε και στην ρεβάνς σε καλή μέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έβγαλαν και πείσμα και εγωισμό και ήταν πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είναι τέλος περιόδου και μπαίνουμε σε μια φάση που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή διαχείριση, να φρεσκαριστούν οι ποδοσφαιριστές και έρχονται παιχνίδια ανά τρεις μέρες και θα χρειαστεί όλο το ρόστερ. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη. Την παίρνω την ευθύνη. Το ξαναλέω όμως, πως δεν θα συνεχίσω. Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί. Να βρει η ΑΕΚ έναν προπονητή που θα μείνει για πολλά χρόνια. Θεωρώ πως είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά. Μετά από δυο χρόνια μαυρίλας, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο να κτιστεί τόσο γρήγορα. Βήμα το βήμα. Θα πρέπει να είναι οικογένεια η ΑΕΚ.

Για το αν προτιμά κύπελλο ή πρωτιά στα πλέι οφ;

“Η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαλέγει στόχους. Πρέπει να κυνηγάει ότι κινείται. Ετσι έχει μάθει η ομάδα. Άλλες φορές το πετύχαινε, άλλες όχι. Αλλά πρέπει να κυνηγά όλους τους στόχους”.

Για την αλλαγή θέσης του Μάνταλου

“Ο Μάνταλος είναι μεγάλος παίκτης και έχει να βγάλει πολλά πράγματα. Κάτι σαν τον Τσιάρτα σε φαντασία και ποιότητα. Είναι από τα παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό, για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που ήταν στο παρελθόν”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

“Στην Λιβαδειά δεν ήταν κακή η ΑΕΚ. Αυτά που έγιναν, γινονται κάθε 100 χρόνια. Η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X