Αρέσει ο Πάκο Χέμεθ

Αρέσει ο Πάκο Χέμεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την “καταιγίδα” οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και για τον λόγο αυτό, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη προταθεί πάνω από δέκα προπονητές, επέλεξαν να περάσει αρχικά ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου, πριν κάνουν οποιαδήποτε συζήτηση για τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογιέτ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του enwsi.gr ένας απ’ τους προπονητές που έχουν προταθεί στον Δικέφαλο και δείχνει να κερδίζει τις αρχικές εντυπώσεις (χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει κάποια προσέγγιση) είναι ο Πάκο Χέμεθ. Ο τεχνικός της Ράγιο Βαγεκάνο συμπληρώνει τρία χρόνια στο “τιμόνι” της ισπανικής ομάδας, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι η διοίκηση θέλοντας να τον επιβραβεύσει για την καλή πορεία και ειδικά για την καλή εικόνα του συλλόγου, του ανανέωσε το συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2016.

Το πλήρες όνομά του είναι Φρανθίσκο Χέμεθ Μαρτίν και τον Οκτώβριο του 2014 βρισκόταν μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας. Ο 46χρονος προπονητής πριν κοουτσάρει τη Ράγιο Βαγεκάνο είχε πέρασει από την τεχνική ηγεσία των Λας Πάλμας, Κόρδοβα και Καρταχένα.

Είναι γνωστό ότι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει εξαιρετικές σχέσεις γενικά στην Ιβηρική Χερσονησο και για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ αναμένεται να στρέψει το βλέμμα της τόσο προς την Ισπανία, όσο και προς την Πορτογαλία. Εννοείται ότι ο Πάκο Χέμεθ δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει προταθεί από τις συγκεκριμένες χώρες, αλλά όλα δείχνουν ότι μεταξύ άλλων το όνομά του θα “παίξει” γα την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X