«Η στάση της ΑΕΚ δεν αλλάζει»

«Δεν ξεχνώ»...
Photo Credits: INTIME

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 και αναφέρθηκε στο θέμα της συμμετοχής της Βασίλισσας στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις, επισημαίνοντας πως η θέση της ομάδας δεν αλλάζει.

Για τον δεδομένο κίνδυνο αποκλεισμού: «Δεν ξέρουμε τι θα βγει. Καλό θα είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται σε κάθε κίνηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, να ανακοινώνει πράγματα. Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Η ΑΕΚ πήρε μια απόφαση, η οποία νομίζουμε ότι είναι σύννομη της παρακαταθήκης της ιστορίας του συλλόγου. Οι ποινές είναι ακόμα ενδεχόμενες. Να τις δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε».

Για το αν θα αλλάξει στάση η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι σταθερή στο να παίξει στην διοργάνωση που επέλεξε. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε ενέργεια της ΕΟΚ να βγάζουμε ανακοινώσεις. Επιλέξαμε το Eurocup, όπως και πολλές άλλες ομάδες της Ευρώπης. Όλα τα άλλα θα τα δούμε, αν υπάρχει εξέλιξη. Την στιγμή αυτή δεν υπάρχει εξέλιξη. Όλα ακόμα είναι… χαρτιά και συναντήσεις. Η ΑΕΚ παραμένει σταθερή στην διοργάνωση που επέλεξε. Ο κύριος Αγγελόπουλος έκρινε ότι είναι συμφέρουσα η απόφαση αυτή».

Για τις ενέργειες της ΑΕΚ αν της επιβληθούν κυρώσεις: «Τότε η ΑΕΚ ίσως να τοποθετηθεί. Δεν επανεξετάζουμε τίποτα. Η στάση της ΑΕΚ είναι σταθερή ως προς την επιλογή της. Αν υπάρξει ποινή, ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια αντίδραση από εμάς. Την στιγμή αυτή που μιλάμε, η ΑΕΚ είναι σταθερή στην άποψη της. Είναι ελεύθερη εν καιρώ δημοκρατίας να παίξει εκεί που επέλεξε. Εκεί που είναι καλύτερα για το συμφέρον της και για τα εκατομμύρια οπαδούς της. Αν και εφόσον υπάρξει κάποια ποινή, θα δούμε ποια θα είναι η δική μας αντίδραση».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X