Τη «λύγισαν» η ατυχία και τα πέναλτι (VIDEO)

Τη «λύγισαν» η ατυχία και τα πέναλτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα συναρπαστικό τελικό Κυπέλλου, μία ημέρα σαν σήμερα το 1994, η ΑΕΚ έχανε στη διαδικασία των πέναλτι το τρόπαιο από τον Παναθηναϊκό. Η «Ένωση» ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, σε μία εποχή που έπαιζε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.

Το παιχνίδι «στράβωσε» στην αρχή με το «τριφύλλι» να προηγείται στο 31’ με τον Βαζέχα και τον Μανωλά να… βοηθάει για το 2-0στο 54’ στην προσπάθειά του να διώξει. Παρόλα αυτά ο «Δικέφαλος» δεν το έβαλε κάτω καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσια σε διάστημα έξι λεπτών. Αρχικά στο 71’ ο Αλεξανδρής μείωσε σε 2-1 με τον Δημητριάδη στο 77’ να ισοφαρίζει σε 2-2 και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί η ΑΕΚ κατάφερε την ολική ανατροπή στο 95’ με τον Αλεξανδρή, με τους παίκτες του Μπάγεβιτς να μην καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα έως το τελευταίο σφύριγμα. Στο 115’ ο Μάρκος έκανε το 3-3 με τους παίκτες των δύο ομάδων να οδηγούνται στη… ρώσικη ρουλέτα. Εκεί «μοιραίοι» στάθηκαν Τσιάρτας και Δημητριάδης με το τρόπαιο να καταλήγει στον Παναθηναϊκό.

Ατματσίδης, Καραγιάννης, Μανωλάς, Σταματής, Βλάχος (59′ Δημητριάδης), Αλεξανδρής, Σαμπανάτζοβιτς (48′ Τσιάρτας), Σλίσκοβιτς, Κοπιτσής, Σαβέβσκι, Κασάπης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X