Κοντά στη «Βασίλισσα»

Κοντά στη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε δεχθεί πρόσκληση από την Ευρωλίγκα, για να παρευρεθεί στους δύο τελικούς του Eurocup, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος, τουλάχιστον για το πρώτο ματς στο Στρασβούργο.

Πρώτα από όλα, να θυμίσουμε ότι η εν λόγω πρόσκληση, αφορά τον ισχυρό άνδρα της «Βασίλισσας», Μάκη Αγγελόπουλο, καθώς και τον τζένεραλ μάνατζερ της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρώτος τελικός του Eurocup θα γίνει την Παρασκευή (22/04) στο Στρασβούργο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ.

Ωστόσο, την αμέσως επόμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο (23/04), η ΑΕΚ δίνει το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ. Ένα ματς όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει ο αποκλεισμός, κάτι που φυσικά απεύχονται όλοι.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές, ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Ντράγκαν Σάκοτα, θα είναι παρόντες στη Θεσσαλονίκη, για να βρεθούν κοντά στους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, ειδικά από την στιγμή που πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα, σε μια δυνατή έδρα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X