Το «αντίο» του Ζήκου και η αποθέωση των πρωταθλητών στο γήπεδο (VIDEO)

Το «αντίο» του Ζήκου και η αποθέωση των πρωταθλητών στο γήπεδο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο του παιχνίδι έδωσε μία ημέρα σαν σήμερα ο Άκης Ζήκος, πριν από 12 χρόνια ακριβώς, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας μέσος δεν κατάφερε όμως να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ όπως ήθελε και όπως του άξιζε. Με τον τίτλο του πρωταθλητή δηλαδή.

Η σεζόν 2007-2008 βρήκε την «Ένωση» να έχει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τα δικαστήρια να έχουν άλλη άποψη. Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς περισσότερους από τον «Δικέφαλο», χάρις στο «τρίποντο» εκτός αγωνιστικού χώρου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι Πόντιοι είχαν κερδίσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση με 1-0, ωστόσο η συμμετοχή του τότε παίκτη των «κοκκινόμαυρων», Βάλνερ, κρίθηκε αντικανονική. Οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με μηδενισμό του ματς με τον Ολυμπιακό να το παίρνει στα… χαρτιά.

Αυτό δεν πτόησε βέβαια τους οπαδούς της ΑΕΚ που έδωσαν βροντερό παρών στο τέλος εκείνης της περιόδου στο παιχνίδι με τους Αρκάδες (2-0). Οι Ενωσίτες αποθέωσαν τους «κιτρινόμαυρους» για την ηθική κατάκτηση του πρωταθλήματος αποχαιρετώντας παράλληλα τον Άκη Ζήκο με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X