Αναζητώντας το... 101%

Αναζητώντας το... 101%
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένα από παιχνίδι σειράς Play offs για την ΑΕΚ. Είναι μια αναμέτρηση… επιβίωσης, καθώς με ήττα η Βασίλισσα θα αποχαιρετίσει από τα τέλη Απριλίου τη σεζόν, κάτι που ισοδυναμεί με καταστροφή, για ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και βλέψεις.

Άπαντες στην Ένωση γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ, στο «PAOK Sports Arena». Πρώτοι και καλύτεροι ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του, οι οποίοι προετοιμάζουν την ομάδα για έναν πραγματικό… τελικό στην Θεσσαλονίκη (23/04, 20:00). Πρόκειται, άλλωστε, για παιχνίδι δίχως αύριο, απ’ όλες τις απόψεις.

Οι σφυγμοί, αλλά και οι απαιτήσεις, στην προπόνηση, ανεβαίνουν και αυξάνονται καθημερινά. Ο Σλοβένος προπονητής έχει ανεβάσει την ένταση με έναν και μοναδικό σκοπό. Να πάρει από τους παίκτες του το 101% στο πιο κρίσιμο/κομβικό παιχνίδι της σεζόν, ώστε να μην υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις από την επόμενη κιόλας στιγμή. Το «ξανθό σκυλί», που έχει μάθει στα… δύσκολα, θέλει να πάρει από τους παίκτες του το 101% και αυτοί με τη σειρά τους να βγάλουν πνεύμα… νικητή, που τόσο λείπει τη φετινή σεζόν.

Οι βλέψεις για την post season είναι υψηλές, παρά την… σφαλιάρα στην πρεμιέρα της σειράς με τον ΠΑΟΚ. Στην ΑΕΚ δεν χάνουν την πίστη τους και βλέπουν την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ως μια ευκαιρία… αποδείξεων και απαντήσεων προς πάσα κατεύθυνση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X